اطلاعات ما

میزان مصرف چسب کاشی به ازای هر مترمربع بستگی به ابعاد کاشی و سطح زیر کار دارد. در صورت صاف بودن سطح زیرکار و استفاده از کاشی های استخری کوچک درهر متر مربع 2 کیلوگرم و برای کاشی با ابعاد 40*40 در هر متر مربع 4 کیلوگرم نیاز است. با افزایش ابعاد این مقدار هم افزایش می یابد. و همچنین در صورت مسطح نبودن سطح نیز این مقدار افزایش می یابد. برای کاشی های اسلب ممکن میزان مصرف تا 10 کیلوگرم به ازای هر متر مربع افزایش یابد.

مانند تمام ملات های پایه سیمانی، بهترین دما برای کاشیکاری بین 5 تا 35 درجه سانتی گراد می باشد. 

در زمستان  اطراف محیط را ببندید تا مانع از وزش باد شوید. از وسایل گرمایشی برای بالا بردن دمای محیط استفاده کنید. حتما قبل از استفاده از آب گرم برای تهیه ملات استفاده کنید. کاشی کاری را در ساعات میانی روز که دمای محیط کمی بیشتر است انجام دهید.

حتما از میکسر برقی استفاده کنید . برای 3 یا 4 دقیقه مخلوط را با میکسر خوب هم بزنید طوری که توده های چسب میکس نشده در آن دیده نشود. سپس یک دقیقه به ملات استراحت دهید. بعد دوباره یک دقیقه ملات را هم بزنید. 

اگر سطح زیر کار جذب آب بسیار بالا داشته باشد. و یا اصلا جذب آب نداشته باشد، باید قبل از کاشیکاری از پرایمر استفاده کرد. در مورد اول می توان به کاشی کاری روی دیوار های AAC (هبلکس) اشاره کرد. همچنین در کاشی کاری روی کاشی های قدیمی چون لعاب کاشی جذب آب ندارد باید از پرایمر استفاده کرد.

فقط از پرایمرهای پایه اکلیریک برای سطح زیر کار استفاده کنید که سفید شیری هستند و بویی شبیه بوی رنگ دارند. با توجه به انواع مختلف پرایمر موجود در بازار که خیلی از آنها برای این منظور مناسب نیستند، پرایمر را حتما از جاهای معتبر تهیه کنید.

در صورت استفاده از سرامیک های ابعاد بزرگ، پرسلان، کاشی کاری در استخر و نمای ساختمان و مکان های حساس از این دست نیاز به افزودن پلیمر به چسب کاشی دارید.

در ابتدای کار زمان میکس کردن چسب کاشی با آب باید پلیمر را به ملات اضافه کرد. توجه کنید که به ازای افزودن هر مقدار پلیمر به همان میزان از آب کم ملات کم کنید. مثلا اگر روی پاکت چسب 7 لیتر آب توصیه شده با افزودن یک لیتر پلیمر باید از 6 لیتر آب برای تهیه ملات استفاده کرد.

مقدار دقیق برای انواع چسب متفاوت است که در دیتاشیت و هم پشت پاکت ذکر شده است. معمولا برای پاکت 25 کیلوگرمی بین 6 تا 7.5 لیتر آب نیاز است.

  • حتما استخر و سرویس بهداشتی را قبل از کاشیکاری آببندی کنید، تست آب بگیرید و بعد از اطمینان از آببند بودن، کاشیکاری را انجام دهید. چسب کاشی استخری یا ضد آب فقط به آببندی کمک می کند و به هیچ عنوان کافی نیست.

مدت زمانی که بعد از مخلوط کردن چسب و آب می توان آن را در ظرف نگه داشت.

اپن تایم چسب کاشی مدت زمانی است که بعد از کشیدن چسب کاشی روی سطح فرصت داریم که کاشی را بچسبانیم

به هیچ عنوان. اگر چسب کاشی در زمان پات لایف به قدری خشک شود که قابل استفاده نباشد، باید دور ریخته شود.

ماله شانه ای باید در یک جهت کشیده شود. افقی یا عمودی. کشیدن دورانی ماله شانه ای به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

برای سرامیک های بزرگ، جهت ماله شانه ای روی سطح و پشت سرامیک باید عمود برهم باشند که حداکثر پوشش دهی اتفاق بیفتد.